"Thank you for trusting me
to capture those memories
for you."
Klantenervaringen
Review van Evelyne & Jelle Newborn fotografie "We werden hartelijk ontvangen in een mooie, warme en knusse setting, zodat we ons onmiddellijk thuis voelden. En ook tijdens de fotoshoot ging Ann op een zeer geduldige, liefdevolle en rustige manier tewerk, zodat alles aangenaam kon verlopen, zowel voor mama en papa als voor onze kleine spruit. Een zeer fijne ervaring met geweldige foto's als resultaat!"
Review van Anja & Johan Lifestyle fotografie "Preben vond, als 12-jarige jongen, de samenwerking met Ann leuk, chill, relaxed, fascinerend, spontaan en ongedwongen. Het resultaat uitte zich dan ook in naturelfoto's"
Review van Sophie Lifestyle fotografie "Ik was op zoek naar een tof verjaardagscadeau voor mijn moeder en een familiereportage leek mij wel een mooi geschenk. Via via kwam ik bij Ann terecht en het klikte meteen. Daar ze heel empathisch en attent is, voelde iedereen zicht al snel goed voor de lens. Ze slaagt er in om een bonte bende familieleden allemaal goed op de foto te krijgen, zelfs de allerkleinste werkten mee. Een echte aanrader!"
Menu