Newbornsessie

Wat een plezier om een mooie meid als deze in de studio te hebben. Gans de sessie heerlijk geslapen! Af en toe deed ze haar oogjes eens open en gaf ze mij een blik waar ik helemaal warm van werd!  En dan denk ik… wat heb ik toch een prachtig beroep!

 

familylove Vicky & Kim

Net terug van vakantie, relaxed,  mooi gebruind… dus het ideale moment voor een fotoreportage dachten Vicky en Kim.

Samen met hun zoontje Iben kwamen ze in augustus langs voor een familiereportage, met deze liefdevolle reeks als resultaat!

Familiereportage Marianne en Jos

Een hele poos geleden kreeg ik telefoon van Marianne met de vraag aangaande een familiereportage voor de verjaardag van haar man Jos – die ik nog bleek te kennen van op mijn vorige job!

Voor hem was het een grote verrassing toen ik die zonnige zondagnamiddag plots aan zijn deur stond! 🙂

Na een korte babbel en kennismaking met de rest van het gezin, trokken we met z’n allen naar een bos in Haacht.  Altijd fijn als fotograaf om eens nieuwe locaties in de buurt te ontdekken!

 

 

 

Familiereportage Saskia en Hans

Ook Saskia en haar partner Hans kwamen – beide met hun dochtertje – langs voor een ontspannen familiereportage.

Met deze foto’s als resultaat!

 

 

Golden Hour Liesbeth

En last but not least, kwam Liesbeth – de derde winnares van de facebookactie – met haar gezin langs voor hun Golden Hour shoot!

Even zat de kans er in dat het slechte weer roet in het eten zou gooien, maar uiteindelijk is alles kunnen doorgaan zoals gepland (en daar waren we achteraf gezien enorm blij om)

Liesbeth en haar man Kristof zijn de trotse ouders van de ééneiige drieling Emiel, Viktor en Lowie!

Drie schatten van jongens, witte haardos, donkere guitige ogen en  één voor één een ontwapenende lach!!

Maar… vraag me nu niet wie dat wie is, want ik heb er nog steeds geen flauw idee van! 🙂

Ik heb zo’n ontzettend veel respect voor Liesbeth en Kristof in de manier hoe zij met hun jongens omgaan: zo rustig, zo liefdevol, zo geduldig…  Zo ongelooflijk mooi om te zien!

 

 

 

Golden Hour shoot Ann

Ook Ann was één van de 3 winnaars van de Golden Hour facebookactie!

Vanuit het verre Limburg kwam ze met haar gezinnetje voor een familiereportage bij zonsondergang.

 

Hoewel het al vrij laat op de avond was, waren de batterijtjes van de 2 kids nog duidelijk niet leeg!  Duracellekes waarschijnlijk! 😉

Een fotoshoot met jonge kids is altijd iets actiever dan wanneer ze wat jonger of ouder zijn.  En dat vind ik absoluut zo horen, kinderen moeten bewegen, daar moet leven in zitten… Een kind dat stil zit, is in mijn ogen ziekjes.  Ik vind het ontzettend belangrijk dat een kind tijdens de reportage zichzelf kan én mag zijn.  Het doet me telkens zo’n plezier  wanneer de ouders me nadien zeggen

“Ja, zo is ze helemaal zoals je ze gefotografeerd hebt.” Leuk toch?

Facebook winnares Tineke

Een paar maanden geleden gaf ik via een facebook actie 3 shoots bij Golden Hour (of zonsondergang) cadeau aan mijn volgers en Tineke was één van de gelukkige winnaars!

Gezien haar dochtertje Mila net geen jaar was, was het voor hen geen optie om te wachten tot zonsondergang, maar deden we de shoot in de vroege avond.

Ik vind het altijd belangrijk dat mijn modelletjes niet te moe zijn bij aanvang van de reportage, want dan is het plezier er voor hen ook snel af.

Dus spraken we af rond 17u, een ideaal moment zo bleek achteraf, want Mila heeft geen kik gegeven!!

 

Een mooi overzicht van dé grote dag van Dorien en Dolf

Onder een stralende zon stapten Dorien en Dolf in het huwelijksbootje.  Het werd een rustige dag, gezien ze een paar dagen voordien al voor de wet waren gehuwd.  Na mijn collega Peggy te hebben afgezet bij de bruid, ben ik doorgereden naar Aarschot om wat foto’s te gaan maken van de bruidegom.  Véél te vroeg stonden we al terug aan de deur bij Dorien, maar gezien die nog niet klaar was moest Dolf buiten even wachten.  Gelukkig was er heel wat schaduw, want het was al behoorlijk warm aan’t worden.  Hun ja-woord gaven ze elkaar in de kerk van Berlaar en na een korte lunch, reden we door naar het Hof ten Steen in Linter waar – na de koppelreportage – hun feest van start kon gaan.

Verrassing voor papa

Onlangs kwam kleine broer al eens langs in de studio voor zijn newbornreportage, maar toen kon helaas de grote zus er niet bij zijn.  Omdat de mama graag ook wat foto’s wilde van haar 2 schatten samen, (als verrassing voor papa nota bene) kwam ze nog een keertje langs en trokken we de natuur in.  Geen stijve geposseerde foto’s, maar spontane, naturelle portretjes waren het resultaat van een ontspannen shoot!

Golden Hour

Wat kan ik toch genieten van die mooie zomeravonden…  Niet alleen om gezellig lang buiten te blijven zitten met een goed boek of een lekker glaasje wijn, maar nog meer om foto’s te gaan maken bij zonsondergang of “the Golden Hour”!  Prachtig gewoon hoe de ondergaande zon zo’n mooie, warme gloed in jouw foto’s brengt.  Love that light!

Menu